Kundaliniyogafestival.nl 2020

Home|Yogafestival|Kundaliniyogafestival.nl 2020
MARTIN RUMAHLAISELAN (ATING) |kundalini yoga festival Nederland 2020 | MANNENCIRKEL-2

Op de kortste dag en langste nacht vieren we samen het begin weer van het licht, het licht binnen in ons en vanuit deze deelcirkel mag het zich verspreiden naar onze omgeving.

Het licht dat we allen in ons dragen en vanuit hier verbinden, om te delen wat op ons hart ligt van het afgelopen jaar en we verwelkomen wat in het vooruitzicht ligt.

Sat naam, mijn naam is Martin Rumahlaiselan (Ating),het is mijn missie om je kwetsbaarheid uit te nodigen en volledig te omarmen. Deze veilige bedding te creëren, door samen te verbinden en te delen met andere mannen in een cirkel.

Inleiden van de cirkel begint met een korte meditatie om te gronden, waarbij we daarna een sharing houden in kleinere groepjes.

Hierbij nodig ik jullie ook uit om een voorwerp mee te nemen, dat symbool staat voor hetgeen jij wilt versterken of mee neemt naar het nieuwe jaar.

Mannen ik zie jullie graag en wees welkom.

Buisregels:
– Het geluid: zorg dat je microfoon op ‘mute’ staat, met uitzondering tijdens de eventuele Break out rooms.

– Je camera staat aan tijdens de deelcirkel. Dit is voor de begeleider en voor de andere deelnemers prettiger kijken. Zorg dus dat je camera én microfoon aan staan als je de Break out room in gaat.

Zorg voor een goede camera positie / back ground (geen tegenlicht / green screen als palmbomen ed. opties die Zoom biedt. Dit zorgt voor vervorming in het beeld en leidt alleen maar af.

FB @mannenyoganl

https://fb.me/mannenyoganl

FB @thebrotherhoodgatheringamsterdam

https://fb.me/thebrotherhoodgatheringamsterdam

www.kundalinipioneers.nl

Post Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *