40 dagen met Joe Dispenza | Blessings Of The Energy Centers | BOTEC | Dag 3

Home|40 Dagen meditatie met Dr.Joe Dispenza|40 dagen met Joe Dispenza | Blessings Of The Energy Centers | BOTEC | Dag 3

Dag 3 van de 40 dagen meditatie Blessings Of The Energy Centers (Botec) van Dr. Joe Dispenza.

Weleens gelezen over Lazy yogi, bij deze heb je de primeur! Mijn hele lichaam is nog beurs van de upperbody training van afgelopen dagen. Het vroege opstaan is toch weer wennen, vandaag ben ik gewoon drie keer in slaap gevallen tijdens de blessings of the energy centers. Ben ook telkens opnieuw begonnen en was daardoor pas rond 07:00u klaar met het daadwerkelijk afronden van de gehele meditatie…liggend dit keer. Trots dat ik het heb gedaan..punt.

Dag 1:
Dag 2:

Post Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *