40 dagen met Joe Dispenza | Blessings Of The Energy Centers | BOTEC |Dag 4

Home|40 Dagen meditatie met Dr.Joe Dispenza|40 dagen met Joe Dispenza | Blessings Of The Energy Centers | BOTEC |Dag 4

Dag 4 van de 40 dagen meditatie Blessings Of The Energy Centers (Botec) van Dr. Joe Dispenza.

Het begin van het einde………van mijn vermoeidheid. Langzaam voel ik dat er weer een beetje ruimte is gemaakt in me. Mijn lichaam is weer aan het herstellen van de trainingen en heb vandaag ook een rust dag ingepland. Wederom was ik pas weer rond 07:00u klaar, dit keer gewoon laat wakker geworden, en zelfs door mijn wekker heen geslapen. Doordat de lente is aangebroken en het ook weer eerder licht is geworden ben ik uiteindelijk wakker geworden.

Vanuit een ligpositie ben ik vandaag weer de BOTEC gaan doen, ditmaal voelt alles zachter aan, haast warmer over mijn hele lichaam. Vanaf mijn vierde energy center voel ik een opmerkelijke warme golf op en neer gaan en mijn vijfde energy center geeft een kloppende gevoel aan. Ik zak daarna toch even een paar keer weg en verdwaal even wellicht toch nog van de vermoeidheid, denk ik bij mezelf en laat het gauw weer passeren.

Dag 1:
Dag 2:
Dag 3:

Post Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *