inbetweencafe den bosch

InbetweenCafe Netwerk wandeling | Elke Vrijdag 11:00u – 12:00u

Ben jij woonachtig in de regio van Den Bosch en lijkt het je leuk om al wandelend te netwerken met mensen uit de regio? Tijdens deze Netwerkwandeling ga je met elkaar in gesprek over bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

 

– Wat zijn jouw kwaliteiten?

– Welke kwaliteiten benut jij in deze periode?

– Welke stappen wil jij graag zetten om verder te komen?

 

Lijkt het je interessant om je netwerk te vergroten, actief te bewegen en in gesprek te gaan om van elkaar te leren en elkaar te helpen? Meld je dan aan!

————————————————————————————–

InbetweenCafe volgt de RIVM-regels (en die zeggen dat je met maximaal 2 personen mag afspreken in de buitenlucht). Daarom werken we bij onze netwerkwandeling met groepjes tot maximaal 2 personen. Indien er meer aanmeldingen zijn, dan zal de eventmanager per mail informeren over verschillende starttijden voor de netwerkwandeling. De eventmanager en wandelcoach geven dan per tweetal verschillende werkvormen voor interessante gespreksonderwerpen. Zo kunnen we binnen de regels toch netwerken met elkaar. Indien je merkt dat er bij het verzamelpunt toch onverhoopt meer dan twee mensen samen lijken te komen, dan moeten we met elkaar de verantwoordelijk nemen om direct de groep te splitsen en op afstand verder te gaan. RIVM adviseert om niet noodzakelijke reisbewegingen te beperken, we roepen mensen daarom op om niet met OV te komen of op grote afstanden een wandeling van InbetweenCafe op te zoeken. Kies een wandeling die bij jou in de buurt is en houdt ten alle tijden minimaal 1.5 meter afstand. Indien gewenst kan je onderling ook afspreken om een mondkapje te dragen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 30 2022

Tijd

11:00 AM - 12:00 AM

Kosten

Gratis

Locatie

Den Bosch
Wandeling natuurgebied
Categorie
Hartenmoed

Organisator

Hartenmoed
Website
http://www.hartenmoed.nl

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Donors

[give_donor_wall donors_per_page=”3″ columns=”1″]

Social Link

Post Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *